Saturday, September 24, 2016

Assalamualaikum dan salam satu Malaysia..
Kepada peminat koleksi mutiara kristal Ryana, di sini saya nak maklumkan no. tel terbaru iaitu 011-20769296 untuk dihubungi jika ada sebarang pertanyaan. Abaikan no.tel yang lama k....simcard hilang entah ke mana...

Ni koleksi terbaru Ryana..Jom singgah cuci mata..banyak lagi design lain d FB Ryana.










Friday, August 19, 2016

BROOCH TERKINI PELBAGAI CORAK

Assalamualaikum dan salam satu Malaysia..
Brooch yang tengah ada stok skrg..meh PM / WHATSAPP 011-20769296 segera ye utk dptkn hrga promosi..Saya nak kasi harga murah2 jew..cantik dan menawan dgn mcm2 warna ada..jgn lepaskan peluang anda..



Wednesday, August 17, 2016

TEMPAHAN KORPORAT DARI 'REGULAR CUSTOMER'

SYUKUR ALHAMDULILLAH kerana berjaya menyiapkan tempahan dari 'regular customer' sebanyak 450 set walaupun dlm masa yang singkat. Terima kasih Cik Hazreena...saya jual ye..

Sape lagi yang nak order, whatsapp je Ryana 011-20769296 k..don't worry, harga bleh runding..Kalau nak tengok koleksi terkini yang telah dikemaskini boleh je klik LINK




Sunday, July 17, 2016

SAPE NAK FREEGIFT???

ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SATU MALAYSIA..
TAWARAN ini khas kepada yang berminat untuk mencari pendapatan sampingan (AGEN DROPSHIP). Syaratnya mudah je..anda perlu FOLLOW blog saya dgn menggunakan email yang aktif ye....lepas tu inform sya utk dptkn freegift dr sya..whatsapp sya 011-20769296 ryana.




Monday, May 30, 2016

PROMOSI SEMPENA HARI RAYA AIDILFITRI 2016

Assalammualaikum dan salam satu Malaysia...

Maaf dipinta sebab lama dah tak update status kerana sibuk yang keterlaluan. Di kesempatan ini saya ingin memberitahu semua yang berminat untuk menjadi peniaga kecil-kecilan bagi koleksi Ryana, bahawa sempena nak raya ni saya memberi harga yang RENDAH kepada semua pemborong. Jangan risau ye, sebab harga yang akan saya berikan nanti adalah terendah dalam pasaran.

Diharap yang berminat tu, jenguk-jenguklah ke blog saya ni untuk melihat pelbagai koleksi Ryana. Sebarang pertanyaan lanjut, bolehlah whatsapp 011-20769296 ye..















Sunday, March 27, 2016

KOLEKSI RYANA YANG TERBARU..

Assalamualaikum dan salam 1 Malaysia..

Maaf dipinta sebab lama dah tak update status di blog ni..Hari ni saya membawa berita gembira kepada sesiapa yang ingin menambah pendapatan sampingan dan kepada peniaga - peniaga yang ingin memborong koleksi saya untuk dijual sempena Hari Raya yang bakal tiba tak lama lagi..So kita kena stanby awal sebab stok tak tunggu anda ye...

Kini saya buka PROMOSI ni sehingga sebulan sebelum Raya (maknanya bulan puasa saya kurangkan berniaga)..Setiap pelanggan akan diberi diskaun sekiranya belian anda melebihi RM150 untuk peringkat pertama (10%), melebihi RM500 peringkat kedua (20%) dan melebihi RM1000 untuk peringkat ketiga (30%).  So ada 3 peringkat harus anda pilih...Boleh beli campur - campur sehingga mencapai peringkat yang anda inginkan untuk memperbanyakkan koleksi jualan anda.

Di sini saya sertakan koleksi yang masih ada stok untuk tatapan anda..