Saturday, January 6, 2018

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua..

🔥KHAS UTK ORG YG CEPAT GIVE UP DALAM BISNES🔥😇😇😇👌👌
👉 Bisnes mengajar kita erti SABAR, ramai yg nak untung cepat sampai lupa semua rezeki dr Allah... ðŸ˜‡ðŸ˜‡ðŸ˜‡
👉baru usaha tak smpai sebulan dh give up... mcm mana nak berjaya kalau sikap kita mcm ni...?💪💪🔥🔥
👉 Mcm mana Allah nak bg rezeki yg banyak kalau ujian kecil mcm ni pun tak sanggup nak tempuh... rezeki semua org tak sama.. ada yg cepat... ada yg lambat...hanya Allah yg tau... kita hanya usaha & terus berusaha..& tawakal..💪💪🔥🔥
👉 ramai yg tak yakin dgn jnji Allah, Allah tak kejam... ingat tu jgn cepat sngat putus asa...🔥🔥💪💪
👉Jangan gusar atau gentar jika anda melihat beberapa org yang left dari group anda.mungkin hp mereka tak dapat menampung betapa hebatnya aura dlm grup kita ni....tekadkan semangat agar kite sama2 berjaya selangkah ke hadapan bersama2.....💪💪🔥🔥
P/s: kita sanggup pegi keje setiap hari & sabar tunggu gaji sebuln sekali.. bertahun2 keja untk kayakan boss... kena marah ngn boss sanggup sabar... tapi kenapa tak snggp bersabar dlm bisnes untuk kayakan diri sendiri🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥👏👏👏👏
Yang perlu bantuan dari saya, boleh la whatsapp 0176401203 ye..rakan niaga diperlukan di setiap negeri.

Y👏

Friday, January 5, 2018

Assalamualaikum wth dan salam sejahtera semua...Rasanya lama dah saya tak update blog ni sebab sibuk dengan kerja. So hari ni saya nak update koleksi gelang suasa kristal/mutiara untuk tatapan semua. Yang berminat tu, boleh la whatsapp saya di talian 017-6401203 untuk pertanyaan dan tempahan. Yang nak cari extra income pun boleh join saya ya...boleh juga join facebook saya kalau nak tengok koleksi terkini dari saya.